Tjele
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 1. februar 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 1. februar 2023

DR1

05:30  

Landsbyhospitalet (20)
Landsbyhospitalet (20) Engelsk dramaserie. (The Royal) Pokalfinalen i fodbold nærmer sig, men mr. Harper forbyder patienterne at se kampen, da den bliver sendt uden for normal tv-tid. Heldigvis er Ken som altid mand for en utraditionel løsning. Samtidig bliver dr. Ormerod kaldt ud for at hjælpe en gruppe fossil-samlere, der er styrtet ned fra en klippeskrænt - mens en dramatisk gidselaffære udspiller sig på en af hospitalets operationsstuer.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (5:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Det burde ikke kunne lade sig gøre at bo alene på en isoleret ø, når man har rundet 82 og 93, og kroppene skranter. Borgny og Roald Mathisen klarer det fremdeles, lige akkurat.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Efter DR har kunnet fortælle, at flere danskere ikke har råd til receptpligtig medicin, så kræver apoteker og patientforeninger nu, et nyt tilskudssystem.

07:10  

Horisont: I terapi mod hvidhed
Horisont: I terapi mod hvidhed I USA går hvide i terapi for deres hvidhed. De mener, at alle hvide mennesker er racister. De er del af en bølge af kontroversiel, antiracistisk uddannelse på amerikanske virksomheder, universiteter og offentlige institutioner. Højrefløjen hader det, og ser undervisningen som et angreb på hele den vestlige civilisation.

07:35  

Pengejægerne - Luksusbiler på frihjul (4:4)
Pengejægerne - Luksusbiler på frihjul (4:4) Dansk dokumentarserie fra 2022. "Vi har givet dem nøglen til statskassen", udtaler en skatteekspert. Han kritiserer, at leasingselskaber nærmest selv kan bestemme, om de vil betale registreringsafgift af deres dyre luksusbiler. Pengejægerne undersøger chok-konkursen i Scanleasing, et af Danmarks helt store leasingselskaber, og afdækker, hvordan selskabet tilsyneladende udnyttede en fidus til at undgå at betale registreringsafgift. En fidus, andre leasingselskaber også ser ud til at have opdaget.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet Adam og James Price spiller en omgang madroulette i den gode sags tjeneste, når vi samler ind til Danmarks Indsamling og verdens sårbare børn. I en ny biograffilm sætter Hella Joof og Anders Agger kulturforskelle mellem by og land under lup. Høj inflation får Tina Madsen til at droppe sin medicin. Nu råber eksperter op. Aftenens værter Kristian Ring-Hansen Holt og Mark Stokholm

DR2

07:15  

Deadline
Deadline Vi leger med ilden, siger en hollandsk epidemiolog om den igangværende fugleinfluenzapandemi. I tre år har influenzaen hærget Europas vilde fugle og fjerkræ - men i efteråret skete der et fund af fugleinfluenza på en minkfarm i Spanien, der har fået hårene til at rejse sig på verdens virologer, og fået verdenssundhedsorganisationen til at slå alarm. Hør hvorfor i Deadline, når Astrid Berg får besøg af epidemiologen Lone Simonsen og Charlotte Vilstrup fra Fødevarestyrelsen.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - får en speciel gave
Hunden Ib - får en speciel gave

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

06:20  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:30  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (22)
Vidundervovsen Vaffel (22)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (9)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (9) I fængslet er Kristian ved at slippe ud, men Hanne Riffel opdager ham. Heldigvis har Jose en plan for, hvordan Kristian kan slippe fri! Bjørn prøver at stå imod Reichardt Thomsens dårlige ånde på glas - men kommer han til at afsløre, hvor grundloven er gemt?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Dage i haven (3:9)
Dage i haven (3:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Projektet med at blive selvforsynende med grøntsager igangsættes. John Taylor overbeviser de andre om, at havens dyrkningsareal skal udvides, hvis de skal nå målet. Pernilla Månsson Colt afslører, at hun ikke kommer til at hjælpe så meget, fordi hun skal opereres. Malin Persson viser, hvordan man laver porcelænsblomster som havepynt, og Tareq Taylor bager pizza i sin nye pizzaovn.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (8)
Antikkrejlerne XVI (8) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger
Vilde vidunderlige dyr: De små ræveunger En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem gemmer døde dyr i krattet? I et tjørnekrat i skoven hænger der døde insekter på tornene. Hvilket dyr kan mon have sat dem på tornene? Og hvorfor?

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2)
Sød, nuttet og i fare - Dueungen fra Hvidovre (2) En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.

09:30  

MikroMakkerne - Skovsøen
MikroMakkerne - Skovsøen MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag undersøger Selma og Milton, hvilke dyr der findes i en skovsø. Og så hjælper de NaturMikkel med at skære fisk op.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:04  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (14)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (14) Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

10:41  

Stop! (4)
Stop! (4) Klara vil være med til at lege vandkrig med sine søskende, men de synes, hun er for lille. Klara bestemmer sig for at være med alligevel og laver sit eget hold.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - S
Skæg med bogstaver - S Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet S, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en skat til sin øde ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2012 (14)
Bonderøven 2012 (14) Frank er taget til North Carolina for at lære endnu mere om traditionel træhåndværk. Her møder han bl.a. Roy Underhill, som er en af de dygtigste i hele USA til at flække træ med økse. Frank besøger også en dygtig smed, der laver en "Twibil", som er et specialværktøj, som Frank skal bruge til at lave træhegn med. Indimellem håndværksbesøgene bliver der også tid til en sving-om på det lokale dansested. Sendt første gang 13.09.12

12:15  

Bonderøven 2012 (13)
Bonderøven 2012 (13) Der er høsttid på Kastaniegården. Men desværre har den seksradede Erhard Frederiksen-byg lagt sig ned, så Frank må høste den med le. Koen Maren og kalven Frida skal ud på et nyt stykke græs, og Frank gør en gammel mulepumpe klar, så køerne selv kan drikke vand fra åen. Den gamle svenske slåmaskine skal renoveres - spændende at se om Frank og hesten Solveig kan finde ud af at køre den, da det er første gang for dem begge. Sendt første gang 06.09.12

12:15  

Ritt Bjerregaard begraves - Danmark siger farvel
Ritt Bjerregaard begraves - Danmark siger farvel En af Danmarks mest markante kvindelige politikere er død. Ritt Bjerregaard blev 81 år og begraves i dag på Vestre Kirkegaard. I kapellet bliver hun hyldet med taler og sange. Johannes Langkilde, Christine Cordsen og Peter Qvortrup Geisling siger farvel og tegner et portræt sammen med de mennesker, der har været tæt på Ritt Bjerregaard.

12:45  

Nak & Æd - en and ved Randers Fjord (1:8)
Nak & Æd - en and ved Randers Fjord (1:8) Sæson 1 (2010). Hvad sker der, hvis man slipper naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk løs i den danske natur, udstyret med skydevåben, køkkenknive og kogegrej? Det får vi svaret på i denne helt nye programserie, hvor de to tager på jagt og laver mad i den danske natur. Deres mission er klar: Jørgen skal nakke et dyr, og Nikolaj skal derefter tilberede det over åben ild med tilbehør fra den danske fauna. Målet er til sidst at sætte tænderne i og æde det bedste måltid. Men, de to har lavet en regel: Hvis ikke Jørgen får ram på dyret - skal Nikolaj i stedet tilberede et andet og mindre appetitvækkende dyr, som Jørgen har med. I første program tager drengene på andejagt på Randers Fjord et par dage i oktober. Sendt første gang 24.10.10

12:45  

Adnan og de grønne løgne (6:6) Så nemt at være grøn
Adnan og de grønne løgne (6:6) Så nemt at være grøn Verden brænder, floder løber over, og temperaturerne stiger. Vi har alle et ansvar, og derfor er det godt, de store virksomheder viser vejen til god klimasamvittighed. Stå på den rigtige side af historien - gør som de store virksomheder, der er så grønne, at man skulle tro, det var løgn.

12:45  

Adnan og de grønne løgne (5:6) Klimakylling
Adnan og de grønne løgne (5:6) Klimakylling Kødproduktion er en kæmpe klimasynder! Men ikke hos Danpo, hvor fidusen er indpakning, der giver klimatilgivelse.

12:55  

Danmarks bedste portrætmaler (6:6)
Danmarks bedste portrætmaler (6:6) Vi er nået til finalen i Danmarks bedste portrætmaler, og de tre finalister besøger det ikoniske Ny Carlsberg Glyptotek i København. Det er nu, de skal vise alt, hvad de har lært gennem konkurrencen ved at lave det helstøbte portræt af modellen Susse Wold. Men hvem imponerer de tre dommere mest og får dermed titlen som Danmarks bedste portrætmaler?

13:15  

Din geniale krop (1:4)
Din geniale krop (1:4) Din krop arbejder for dig konstant - fra vi står op, til vi går i seng - endda mens vi sover. Dens fantastiske mekanismer sikrer vores udvikling og overlevelse, lige fra vi fødes, til vi dør. Gennem fire programmer går DR helt tæt på - og ind i - vores geniale krop for at blive klogere på, hvordan den udvikler sig gennem menneskets forskellige livsfaser. I første program møder vi kroppen i den første og altafgørende fase i livet, nemlig i barndommen. Vi ser nærmere på, hvorfor vores søvn er livsnødvendig - både for små og for store kroppe, og vi tester bakterier og undersøger, hvad kroppen egentlig skal bruge dem til.

14:05  

Hammerslag 2019 - Det historiske Fanø
Hammerslag 2019 - Det historiske Fanø I aften sætter vi kurs mod tre historiske boliger på Fanø. Skibsbyggeri, sømænd og Vadehavet er noget af det, som har haft indflydelse på Fanøs mange traditioner. Aftenens boliger bærer alle sammen på et lille stykke af denne Fanøhistorie. Hold Øst og Vest skal gætte priser på et stråtækt Fanøhus, som har været beboet af en sømandsfamilie, et ældre røgeri som nu er et charmerende sommerhus og et smukt liebhaversommerhus med udsigt til Vesterhavet. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2019 - Sidstegangskøberen i Esbjerg
Hammerslag 2019 - Sidstegangskøberen i Esbjerg I aften skal det handle om sidstegangs-boligen - den bolig vi flytter i, når børnene pludselig er flyttet hjemmefra, og huset er blevet for stort. Hold Øst og Vest starter i Esbjerg, hvor de skal forsøge at gætte prisen på en gammel kro fra 1677, som indtil for ganske nylig stadig langede æggekage over disken. Derefter besøger vi et lille rækkehus med en formidabel udsigt over Vadehavet. Og så slutter vi af i centrum af Esbjerg med en nyopført luksuslejlighed. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2019 - Samsø, et alternativ til fastlandet
Hammerslag 2019 - Samsø, et alternativ til fastlandet Hammerslag er i aften sejlet en tur til Samsø, hvor hold øst og vest skal forsøge at ramme plet, når der skal gættes priser på tre forskellige boliger. Vi starter i Nordby, hvor vi skal se en farverig murermester villa med tilhørende is-butik. Herefter går turen til hyggelige Brundby, hvor der skal gættes pris på et renoveret landsbyhus. Og så slutter vi af i Pillemark med et bindingsværkshus med originale detaljer og stil. Vært: Christian Degn

14:30  

Ritt
Ritt Portræt fra 2019 Ritt Bjerregaard har sat et kæmpe aftryk i dansk politik. Dokumentaren er et sjældent nært portræt af en kvinde, der har truffet kompromisløse valg gennem hele livet. Både politisk og privat. Ritt har levet i et åbent parforhold, valgt ikke at få børn - og så har hun skabt både venner og fjender gennem sin politiske karriere. TV-lægen Peter Qvortrup Geisling følger Ritt Bjerregaard til scanninger og sammen ser de tilbage på et ekstraordinært liv. Sendt første gang 01.09.2019

14:50  

Kender du typen? 2016 (6)
Kender du typen? 2016 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender du typen? 2016 (5)
Kender du typen? 2016 (5) Hvilken kendt dansker bor med udsigt til en golfbane, har køkkenet fyldt med glaskander og elsker gakkede gangarter? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når de besøger et parcelhus i Haderslev, som hele to gange er blevet renoveret med hjælp fra en arkitekt. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Danmarks hemmelige forsvar (2:4)
Danmarks hemmelige forsvar (2:4) De skulle kæmpe til sidste patron for at Sovjetunionen aldrig ville kunne sætte det røde flag på toppen af Christiansborg, de skulle klare sig gennem atomangreb og gasangreb med regnslag og gasmasker som eneste beskyttelse - og de var klar til at se stort på ordrer og kæmpe som taliban, hvis den danske regering gav op. Op gennem den kolde krigs sidste del i 1970'erne og 80'erne havde hjemmeværnet omfattende og hemmelige planer for at forsvare Danmark mod angreb fra Warszawa-pagten. De var en del af en omfattende skyggeverden, som kun få havde kendskab til under den kolde krig. En verden af hemmelige bunkers, underjordiske hospitaler, detaljerede planer og realistiske øvelser, hvor tusinder af danskere - fra topembedsmænd til frivillige - helt frem til murens fald i 1989 gjorde landet klar til krig. Tilrettelæggelse: Claus Pilehave.

12:40  

Store danske Videnskabsfolk: Tycho Brahe
Store danske Videnskabsfolk: Tycho Brahe Tycho Brahe var et renæssance-geni og betragtes som grundlægger af moderne observerende astronomi. Han var en kompromisløs og excentrisk forsker. Men hans popularitet og egenrådige temperament sendte ham i unåde hos kongen og landflygtighed. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskaben og når han ikke står på scenen arbejder han selv som biologisk forsker.

14:05  

Lyst til luksus (3:5)
Lyst til luksus (3:5) Dansk reportage fra 2017 Efter finanskrisens nøjsomhed ser vi igen luksusmarkører som velour, guld, kagekunst og synlige logoer overalt. Men hvad er luksus? Og hvorfor har vi brug for luksus? I 'Lyst til luksus' undersøger DR K-vært Chris Pedersen sammenhængen mellem magt, forbrugsvaner og sociale dynamikker og gør os klogere på, hvordan forbrug, begær og luksus hænger sammen. Vi møder luksuselskere med hang til champagne og dyre tasker, amatørkokke med fine fornemmelser, russiske jetsettere og en Michelinkok. Sendt første gang 09.11.2017

14:35  

Ekstreme togrejser VI (4:4)
Ekstreme togrejser VI (4:4) Britisk rejseserie fra 2019. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er taget til Kenya for at rejse med jernbanen fra Mombasa til Victoriasøen. En strækning, der er opført gennem ørkner og klipper, gennem fugtige og sygdomsbefængte sumpe og på trods af lokale stammefolk og menneskeædende løver. En strækning, der meget sigende har fået navnet 'Vanvidsekspressen'.

TVR

12:00  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

12:20  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

12:35  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:30  

Heino fikser alt - Vasen (15)
Heino fikser alt - Vasen (15) Hubert har ringet efter Heino, fordi han har haft et uheld: Han er kommet til at smadre sin mors vase, da han spillede bold indenfor. Det er nu op til Heino at fikse vasen inden Hubert's mor kommer hjem.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Cleopatra har udtænkt en snedig plan. Hun kan skyde Sprinter med en bytte-maskine, så hun kan overtage Sprinters krop og på den måde bare fange Sprinter, uden nogen opdager det! Hun har dog overset, at selvom hun godt nok får Sprinters krop, så får Sprinter altså også hendes!

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Skyhvalen kæmper med nogle humørsvingninger, der resulterer i nogle voldsomme uvejr med lyn og torden. Og inden Sprinter og Leo kan nå at hjælpe Skyhvalen, har Cleopatra set muligheder i de ødelæggende kræfter. Hun vil stjæle nogle af Skyhvalens lyn til at få ram på Sprinter.

14:05  

Oda Omvendt II (8)
Oda Omvendt II (8) For at bekæmpe Balders tidstyveri, laver Oda Omvendt en slow motion-knap på sin zapper. Anissa går på line, men det vil Balder ikke have, for det tager for lang tid. Balder hurtig-zapper Anissas forældre, så de kan lære Anissa, hvordan man bedst udnytter den sparsomme tid. Heldigvis kommer Oda Omvendt til hjælp og laver en tidslomme af børnetid til Anissa og hendes forældre. Oda og Balder har en zapperduel, der ender galt.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:45  

Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi
Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi Dagens quizdyr er kakaduen Samardi. Han bliver quizzet om dyr, som er aktive om natten. Samardi ved en del om dyr. Men han er mere interesseret i om quizværten Stefan, og alle natdyrene fra quizspørgsmålene, mon har det godt. For måske går de rundt og bøvler med nogle problemer, som Samardi kan hjælpe dem med? Og da Samardi selv bøvler med et quizspørgsmål undervejs, så bruger han sin livline på at spørge alle andre dyr, som han kender, om hjælp til svaret. Samardi synes nemlig alle skal have lov at være med i quizlegen.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

DR1

15:30  

Ritt Bjerregaard begraves - farvel fra Christiansborg
Ritt Bjerregaard begraves - farvel fra Christiansborg Ritt Bjerregaard er død i en alder af 81 år. Hun blev den yngste kvindelige minister nogen sinde og beskrives som et ikon for kvindelige politikere. Efter begravelsen bliver hun i dag mindet på Christiansborg. Johannes Langkilde, Christine Cordsen og Peter Qvortrup Geisling lytter med og tegner et portræt af Ritt Bjerregaard sammen med de mennesker, der var tæt på hende.

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Listetyven (6)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Listetyven (6) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Listetyven". Barnaby og Jones jager en mystisk listetyv, der sniger sig ind i folks huse og berøver dem, mens de sover. Snart kaldes makkerparret til godset Chettham Park House, hvor en gæst af huset er blevet kvalt. Ved første øjekast ser det ud til, at listetyven har gjort sig selv til morder, men senere begynder den gådefulde tyv at fodre Barnaby med spor. Motivet for forbrydelsen skal findes 25 år tilbage i tiden. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. David Roper: Rik Mayall. Instruktion: Renny Rye.

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5) Engelsk krimiserie fra 2009. (Midsomer Murders) "Små glæder". En smuk og detaljerig miniatureby er landsbyen Little Worthys stolthed, men der går skår i idyllen, da miniaturebyen bliver skueplads for et bizart mord. Som en anden Gulliver findes en lokal mand spændt fast med snore og pløkker midt blandt den lille bys huse - med et dybt og dødbringende sår i lænden. En ny sag for Barnaby og hans assistent Jones. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Bernice: Olivia Colman. Instruktion: Peter Smith.

17:10  

Landsbyhospitalet (22)
Landsbyhospitalet (22) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fugtig polterabend er tæt på at ende i en tragedie, da deltagerne bliver indlagt med alvorlige forgiftningssymptomer. Nogen har blandet træsprit i deres drinks, og Ken og Alun sætter deres egen efterforskning i gang for at finde ud af hvem. Samtidig forsøger dr. Ormerod at hjælpe en ældre kvinde, der ikke vil på hospitalet, selv om det kan redde hendes liv.

17:10  

Landsbyhospitalet (23)
Landsbyhospitalet (23) Engelsk dramaserie. (The Royal) En landmand bliver indlagt med alvorlige helbredsproblemer, men det kræver et større detektivarbejde at finde ud af, hvad han fejler. Samtidig viser portøren Ken, at han har lært et kneb eller to af sine lægekolleger - mens søster Brigid og dr. Weatherill forsøger at hjælpe en tavs ung kvinde med problemer på familiefronten.

17:10  

Landsbyhospitalet (21)
Landsbyhospitalet (21) Engelsk dramaserie. (The Royal) Spåkonen fra det lokale tivoli bliver indlagt på det lille hospital The Royal i 60ernes Nordengland, og staben benytter lejligheden til at høre lidt om deres fremtid. Samtidig får en karruselulykke alvorlige følger, mens psykologen dr. Klein forsøger at komme til bunds i en usædvanlig voldssag.

DR2

15:20  

Rejsen i det græske øhav (1:6)
Rejsen i det græske øhav (1:6) Britisk rejseserie fra 2020. (Greek Island Odyssey with Bettany Hughes) Turen skulle kun have varet få uger. I stedet tager det ti lange år, før helten Odysseus når hjem til sin kone efter den trojanske krig. Undervejs overvinder han kykloper, dødelige storme, sirener og andre fristelser. Historikeren Bettany Hughes følger i sporene på den græske helt. Hun undersøger arkæologiske fund og prøver at adskille myter fra historiske fakta. På første del af rejsen afslører 58 skibsvrag fra ca. 500 f.Kr., hvor farligt Middelhavet var i det gamle Grækenland.

16:10  

Jagten på kærlighedssvindleren (3:4)
Jagten på kærlighedssvindleren (3:4) Alle de kvinder, Richard Scott Smith har snydt, beslutter sig for at sætte en stopper for hans svindelnumre. Nu har de fået et tip om, at han gemmer sig i Knoxville i Tennessee, hvor flere personer fra plattenslagerens fortid giver sig til kende. Amerikansk dokumentar fra 2020. (Love Fraud)

17:25  

Dansk teater 300 år (6:10)
Dansk teater 300 år (6:10) I mellemkrigstiden er der tre begivenheder der kaster skygge over hvert enkelt menneske: Den Første Verdenskrig, Den Russiske Revolution og den spanske syge. Og ud af det vokser et nyt slags teater og en ny slags revy. Liva Weel gør PHs ord til klassikere. Og på Riddersalen eksperimenterer man løs. Kjeld Abell, Per Knutzon og Lulu Ziegler tilhører en generation af kunstnere, der tegner dansk teater efter krigen og mange år fremover.

17:35  

Store danske videnskabsfolk: Peter Panum
Store danske videnskabsfolk: Peter Panum Lægen Peter Panum blev berømt for at stoppe et dødeligt udbrud af mæslinger på Færøerne, og som den første forstå, hvordan mæslinger smitter. Senere stoppede han et danske koleraudbrud, og regnes som grundlæggeren af den moderne medicin i Danmark. Johan Olsen fra bandet Magtens Korridorer fortæller den fascinerende historie. Hans hjerte brænder for naturvidenskab, og når han ikke står på scenen, arbejder han selv som forsker i biokemi.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:05  

Simon III
Simon III

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

17:15  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

17:30  

Busters verden (5:6)
Busters verden (5:6) Buster klarer sig ikke så godt i skolen, det kniber med koncentrationen, fordi han er for optaget af sit trylleri. Naboen fru Larsen dør og Buster er ked af det, men så kommer han som bud til Joannas hus og bliver inviteret til fest.

17:51  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

I hus til halsen XI (6:9)
I hus til halsen XI (6:9) I 15 år har han villet af med huset, og efter en stor krise har Stefan nu endnu mere brug for at få solgt sit byhus i Assens. Det vælter ind med hjælpende hænder, kringle og kærlighed, og til sidst arbejder det meste af byen på at få solgt Stefans lille byhus. Slagets gang styres af designer Søren Vester, ejendomsmægler Line Franck og tømrer Dennis Lindequist, der giver tips til, hvordan man nemt laver specialbyggede møbler.

DR2

18:05  

Danmarks hemmelige forsvar (3:4)
Danmarks hemmelige forsvar (3:4) Under den kolde krig regnede de fleste danskere med, at en atomkrig ville føre til total udslettelse, men i det skjulte forberedte myndighederne sig i de mindste detaljer på et liv efter atombomben. I kældrene under skoler og andre offentlige bygninger havde Civilforsvaret nedpakket nødhospitaler, sandsække, bårer og alt hvad der i øvrigt kunne blive brug for i tilfælde af krig. Helt frem til 1989 omfattede krigsplanlægningen alt fra rationeringsmærker og nødpenge til atomkirkegårde, krigsøvelser og indretning af underjordiske kommandocentre for ledende embedsmænd i kommuner og amter. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo.

18:25  

Spioner i krigstjeneste (4:4)
Spioner i krigstjeneste (4:4) Tysk dokumentarserie fra 2019. (Spies of War) I 1945 sprænger USA sin første atombombe - og fire år efter følger Sovjetunionen trop. Her dykker vi ned i historien om, hvordan og hvorfor forskere afslørede og videregav hemmelig informationer om atombomben til russerne - og hvordan amerikanske efterretningstjenester knækkede deres koder for at afsløre lækagerne.

18:45  

Danmarks hemmelige forsvar (4:4)
Danmarks hemmelige forsvar (4:4) Under den kolde krig var Bornholm Danmarks og NATOs øje og ører bag jerntæppet. Men hvis krigen brød ud, måtte bornholmerne klare sig selv. Helt op til slutningen af den kolde krig tillod skiftende danske regeringer ikke, at allierede soldater deltog i øvelser på øen, fordi det ville tirre Sovjetunionen, der én gang havde besat øen. Derfor lagde nogle bornholmere hemmelige planer for, hvordan de skulle gemme luftværnskanoner i landmænds lader, bruge private jagthytter til soldater og anvende landbrugsmaskiner i forsvaret, hvis Warszawa-pagten angreb. Planlægningen var en del af en omfattende skyggeverden, som kun få havde kendskab til under den kolde krig. En verden af hemmelige bunkers, underjordiske hospitaler, detaljerede planer og realistiske øvelser, hvor tusinder af danskere - fra topembedsmænd til frivillige - helt frem til murens fald i 1989 gjorde landet klar til krig. Tilrettelæggelse: Claus Pilehave.

19:25  

USA's vilde madkampe (1:16) Pizzakrigen
USA's vilde madkampe (1:16) Pizzakrigen Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) Kansas, USA, 1950'erne. Amerikanerne kender endnu ikke den italienske klassiker - pizzaen. Men to brødre har planer om at udvide deres restaurant Pizza Hut til resten af USA. Inden længe har amerikanerne forelsket sig i brødrenes pizza med den tynde skorpe. Men i skyggerne lurer rivalen Domino's - som også er etableret af to brødre.

20:10  

Civilisationernes storhed og fald: Byer og imperier (2:3)
Civilisationernes storhed og fald: Byer og imperier (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Secrets to Civilization) I jernalderen er der flere byer, som bliver indflydelsesrige. Men der er én by, der vokser fra og nedkæmper alle andre. Rom. Her er historien om, hvordan historiens første stormagt opstod. Et blomstrende imperium, der ændrer den måde, vi lever på. Hvilke miljømæssige faktorer gjorde Roms ekspansion mulig?

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Emma hjælper en bortkommet og såret gepardunge, bliver Kitt-10 jaloux og komplicerer holdets opgave med at redde hele gepardfamilien.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant VIII (20)
Svampebob Firkant VIII (20)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster laver ulykker og skræmmer kunderne væk fra Graffifis værksted. For at gøre det godt igen beslutter Bedst og Bedster at udføre nogle af reparationerne selv, men det gør kun skaderne værre. De står nu i en krisesituation - de må redde Graffifis virksomhed fra at lukke, så de arrangerer et vildt reklamestunt, der får alle til at frygte for Bedst og Bedsters liv.

19:35  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Atomkraft - ja tak! (1:4) - En bizar turistattraktion
Atomkraft - ja tak! (1:4) - En bizar turistattraktion Anders Lund Madsen rejser til Tjernobyl for at besøge det ødelagte atomkraftværk, som han altid har frygtet, siden det eksploderede i 1986. Anders rejser også tilbage i tiden for at blive klogere på, hvor tæt Danmark egentlig var på at bygge atomkraftværker. Og så tager han til Sverige, hvor han besøger et velfungerende atomkraftværk og deres trygge naboer.

22:10  

Beck: Lokkeduen
Beck: Lokkeduen Svensk krimi fra 1997. (Beck - Lockpojken) En dag finder en ansat på forbrændingsanstalten i Stockholm et lig i affaldet på vej ind i ovnen. Kriminalkommissær Martin Beck bliver sat på den makabre sag. Det eneste spor er en kodet internetadresse, så der venter ikke den garvede politimand nogen let opgave. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Benny Skacke: Figge Norling. Instruktion: Pelle Seth.

23:40  

Gift ved første blik USA XIV (19:26)
Gift ved første blik USA XIV (19:26) De fire par forbereder sig på beslutningsdagen. For nogle af dem er ideen om at forblive gift tiltalende, mens andre må tale med deres venner og familie for at få hjælpe til at træffe deres endelige beslutning.

DR2

21:05  

Galathea - en flig af livets gåde
Galathea - en flig af livets gåde Dansk Dokumentar fra 2022 I 1950-1952 lancerer Danmark sin hidtil største og dyreste videnskabelige ekspedition: Galathea Ekspeditionen. Formålet er at udforske dybhavet - et sted, der indtil da har været fuldstændig ukendt for mennesket. Ombord er en besætning, for hvem rejsen bliver et livsvarigt eventyr - men også for et besætningsmedlem bliver skæbnesvangert. Som de første i historien fisker de nede på 11.000 meter for at undersøge, om der findes liv på de største dybder. Gennem besætningens erindringer genlever vi den mindeværdige ekspedition, fiskeriet i Marianergraven og de personlige omkostninger undervejs.

21:30  

Et sted, to verdener (6:6) Fortet, 1962
Et sted, to verdener (6:6) Fortet, 1962 Vi befinder os på et af de mest spektakulære steder i Danmark. Stevns Klint på Sydsjælland. En del af verdensarven. Her ligger nemlig Stevnsfort, i dag koldkrigsmuseum, men i årtier et centralt militært sted; en vigtig brik i Danmarks og Natos forsvar. 18 meter under jorden arbejder menige soldater og deres overordnede. Nogle af dem overnatter her også i flere uger. Her hersker et ældgammelt hierarki, hvor det er forbudt at sætte spørgsmålstegn ved ordrerne eller de ekstreme forhold. Man spiser og opholder sig i hver sine rum alt efter rang. Det er ét sted, men to verdener. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede.

22:25  

Riget II (3:4)
Riget II (3:4) Spøgelseshistorie af Lars von Trier fra 1997. Mens Helmer blev strakt til jorden af et skud fra Rigmors pistol, har andre sørget for, at Krogshøj er tilbage igen - men ikke som en viljeløs zombie. Åge Krüger har også sin regelmæssige gang på Riget, når han besøger sin og Judiths lille søn. Fru Drusse har større materier at gå op i end hospitalhverdagens kævl og intriger. Hun fortsætter sin efterforskning, og sammen med Bulder og portør Hansen går hun på vingerne i et propelfly. Medvirkende: Ernst Hugo Järegård, Kirsten Rolffes, Holger Juul Hansen, Ghita Nørby, m.fl. Instruktion: Lars von Trier og Morten Arnfred.

23:40  

Politiet mod de kriminelle
Politiet mod de kriminelle Britisk dokumentarserie fra 2020. (Crime and Punishment) En 25-årig kvinde står frem og anklager sin tidligere idrætslærer for at have misbrugt hende seksuelt for ti år siden. Politiet i South Hampton kæmper med manglende økonomiske ressourcer og færre politibetjente, men de er fast besluttede på, at seksualforbryderen skal have sin straf.

TVR
DR1

01:00  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Spar på energien. Alzheimerforeningen - hjernesund. Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne.

01:05  

Taggart: I kød og blod (2:3)
Taggart: I kød og blod (2:3) Skotsk krimiserie fra 1988. (Taggart: Flesh and Blood) Taggart og Jardine efterforsker stadig mordet på Janie Ross. Jardine får hjælp af Janies veninde Fern til at følge sporene fra hendes skattejagt. George McKnight og Duffy opdager, at nogen har fjernet de skjulte sprængstoffer. Familien McKnight har lejet Janies forældres hytte på landet i julen, og Taggart opdager, at Janie har været forbi George med nøglen dagen før hun døde. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

02:00  

Antikkrejlerne XVI (7)
Antikkrejlerne XVI (7) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

02:45  

Hvis vægge kunne tale (4:8)
Hvis vægge kunne tale (4:8) Svensk reportageserie fra 2017. (Det sitter i väggarna) I Kopparberg ligger den gamle gård Sundet. Der har døden luret i århundreder, og i 1956 indtraf en af Sveriges værste togulykker gennem tiderne tæt ved huset.

03:45  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:30  

Vores uendelige univers (3:5)
Vores uendelige univers (3:5) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Universe) Mælkevejen. Vores hjem. En ø af lys, der fortæller en dramatisk og dynamiske historie. Vi er først lige begyndt at forstå Mælkevejens plads i et univers med billioner af andre galakser - og nu kan vi se dens fremtid og uundgåelige endeligt. Hvordan kom vi hertil? Og hvad er vores plads i universet?

01:20  

I heroinens spor (3:5)
I heroinens spor (3:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) I Mexico er heroinproduktionen større end nogensinde. Stofferne smugles til USA, hvor de ødelægger mange liv. Her fortæller en narkokurer, hvordan heroinen transporteres ind i landet. Vi følger efterforskeren James, der forsøger at spore og optrevle den lokale heroinforsyning i Columbus, men hvis hovedmistænkte pludselig forsvinder. Og vi møder junkien John, der må lyve hver dag for at få penge til et fix.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, TJELE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0201210502